Vroeger mocht ik altijd helpen in de keuken en kookte ik samen met mijn moeder heerlijke gerechten. Voor die tijd was mijn moeder erg internationaal in de gerechten die ze maakte. Zo heb ik eigenlijk de hele wereld over gekookt.

Toen ik op kamers ging dacht ik dat het koken geen probleem zou worden. Toch moest ik regelmatig even mijn moeder bellen om na te gaan hoe lang een bepaalde groente moest koken of hoe je op de perfecte manier rijst maakt. Uiteindelijk leerde ik alle kneepjes van het vak van mijn moeder. Tijdens verschillende etentjes bij vriendinnen kwam ik er al snel achter dat niet iedereen deze tips meegekregen heeft van thuis. Na de zoveelste doorgekookte broccoli wist ik het, er moet een simpele manier komen om op te zoeken hoe je gerechten en ingredienten bereidt. Ook kwam ik erachter hoe belangrijk voeding is voor je, dit resulteerde in een inschrijving bij de opleiding voeding en diëtetiek die ik in 2016 begonnen ben en na een paar jaar afgerond heb. Daarna ben ik ook als diëtist gaan werken. Nu een aantal jaar later kan ik al deze kennis en kunde inzetten voor deze mooie blog. Gebouwd door mijn vriend Dave met wie ik al 3 jaar samenwoon in ons appartementje.

over mij foto

Kooktijd.com is begonnen al een kleine blog waarop ik mijn tips deelde. Door de jaren heen is het echter gegroeid en nu maken veel mensen gebruik van de recepten die we geschreven hebben. Ik vind het prachtig om te zien dat ik zoveel mensen kan helpen en haal hier veel plezier uit!

Groetjes van Saar!